September 25th, 2015

De eerste prijs van het seizoen is al binnen voor de v.v. Groede. De prijs is in de wacht gesleept door de talenten van Groede D1 in de vorm van een promotie naar de vierde klasse. Na de met 17 – 0 gewonnen wedstrijd afgelopen zaterdag, was het voor de KNVB duidelijk dat Groede D1 een stapje hoger kon. Groede D1 wordt op dinsdag en donderdag getraind door Ruben Deij, Arno van den Hemel en Mike Verkruijsse (die zijn maatschappelijke stage hier loopt) en op de zaterdag zijn het Piet Klaaijssen en Bram Beun die voor de groep staan.

Groede D1 zal vanaf nu uitkomen in de vierde klasse met de volgende tegenstanders;

- Aardenburg D1

- Biervliet/Hoofdplaat D1

- Corn Boys/Ria W. D1

- Terneuzen D3

Aanstaande zaterdag zal Groede D1 hun debuut maken in de vierde klasse met een uitwedstrijd tegen Biervliet/Hoofdplaat D1. Het zal dan wel geen 17 – 0 worden, maar hopelijk komen de drie punten wel mee terug in de tas naar de Hroe.