July 30th, 2018

De indeling voor het bekertoernooi van Groede 1 is bekend. De blauw-witte brigade mag het opnemen tegen de AVC Aardenburg, v.v. Patrijzen en GPC Vlissingen. Groede opent het bekertoernooi gelijk met de kraker tegen AVC Aardenburg op zondag 2 september op de Groe. Op zaterdag 8 september zal Groede het in Vlissingen om 17.00 uur opnemen tegen de Gemeente Post Combinatie Vlissingen, ofwel GPC Vlissingen die uitkomt in de derde klasse A op zaterdag. Vorig jaar eindigde de oranje-witte equipe op de 11 plaats in de 3de klasse.

Op zaterdag 15 september staat de laatste poule-wedstrijd op het programma tegen die andere oranje-wit-hemden uit de poule; Patrijzen. Een bekende van Groede, die vorig seizoen de overstap hebben gemaakt naar het zaterdag voetbal. Daar eindigde Patrijzen op een derde plaats in de vierde klasse A en zal ook dit jaar weer in die klasse uit komen.

Het tweede zal ook dit jaar weer deelnemen in de beker competitie. Groede 2 is ingedeeld bij RIA W 2, RCS 3 en Vlissingen 3. Het twidduh zal het bekertoernooi openen met een thuis wedstrijd tegen RIA W 2, een week later mag het afreizen naar RCS 3. Uiteindelijk zal op 16 september de laatste wedstrijd tegen Vlissingen 3 gespeeld worden.