June 22nd, 2017

Het is alweer een tijdje geleden dat we wat gehoord hebben van de Sjaal, maar hij heeft niet stil gezeten. Zo mocht de Sjaal afgelopen mei vakantie mee met Joris Overhaus, speler van Groede F1. Joris had gezien dat de Sjaal nog niet in Denemarken was geweest, dus besloot hij hem in zijn koffer mee te nemen. Samen gingen ze op bezoek bij de droom van ieder kind, namelijk LegoLand in Billund! Na veel geknutsel en gebouwd te hebben, werd er ook nog koers gezet naar Kopenhagen. Joris en de Sjaal werden op de foto gezet op wellicht één van de mooiste plekjes in Denemarken.

IMG_2406IMG_2524

 

Ook ging de Sjaal met Pim op ski-vakantie naar Flaine in Frankrijk. Dat leverde een prachtige actie foto op! Hoe veel pogingen er achter deze foto zitten werd niet verteld, maar we kunnen ons inbeelden dat hij een aantal keer deze piste heeft genomen voor de perfecte foto.

Sjaal

 

En als laatste mocht de Sjaal ook nog mee met oude bekende Michel Tamarzians. Hij reisde samen met zijn trouwe vriend de Sjaal af naar het prachtige Cyprus en posseerde voor de Kalidonia falls, wat wederom een prachtig plaatje opleverde!

Sjaal Cyprus

Benieuwd waar de Sjaal nog meer is geweest? Kijk dan op onderstaande link;

Waar is de Sjaal?