December 16th, 2016

Het Groede/Cadzand JO19-1 team is nog maar één stap verwijderd van het kampioenschap in de 3de klasse. Aanstaande zaterdag kan het in Terneuzen op het veld van Terneuzense Boys het kampioenschap in de wacht slepen. Dan moet er wel gewonnen worden van Tern. Boys JO19-2.

Oplettende supporters zullen wellicht denken dat dit een makkie wordt, gezien Terneuzense Boys JO19-2 de laatste plaats bezet. Echter zijn kampioenswedstrijden altijd rare wedstrijden en daarom zullen de jonge talenten van Groede alle support nodig hebben.

Om 11.30 uur zal de wedstrijd beginnen en hopelijk mag dan twee uur later de eerste champagne fles ontkurkt worden. Vanaf deze kant in ieder geval veel succes aan de jongens van Groede/Cadzand JO19-2.