October 7th, 2016

Het kersverse derde elftal van Groede heeft in zijn pril bestaan al de eerste mijlpaal behaalt, namelijk in de ranglijst boven Groede 2 staan. Het derde onder leiding van kapitein Alex van Houte wist afgelopen zondag thuis tegen Vogelwaarde 3 overtuigend te winnen. Met maar liefst een score van 4 – 0 stelden zij het goede voorbeeld voor de andere twee ploegen die nog in actie moesten komen die zondag.

Het tweede elftal kwam om half 12 in actie tegen Corn Boys 2, het leek er in het eerste half uur sterk op dat nog niet iedereen wakker was. Corn Boys kon namelijk zeer makkelijk uitlopen naar een confortable score van 0 – 3. Het doek leek gevallen te zijn voor het twidduh, maar onder aanvoering van kapitein Jan Elfrink werd er sterk terug geknokt. Met nog maar een paar seconden op de klok stond de score op 3 – 4 en leek ‘t Twidduh de wedstrijd alsnog te gaan verliezen. Toen was daar het wonder van Groede en kreeg het loon naar werken, door alsnog de gelijkmaker tegen de touwen te schieten. Een hard bevochten punt werd dan ook feestlijk ontvangen, waardoor het Twidduh van de hatelijk 0 punten afkomt.

Het eerste elftal van Groede verloor later op de dag, waardoor de voetbalzondag op de Groe van alles wat had; Winst, Gelijkspel en Verlies. Een mooie zondag.Enkele actie foto’s zijn te vinden op de homepage onder foto’s.

dsc_0716