September 23rd, 2016

Wie in de afgelopen weken een thuiswedstrijd heeft bezocht van één van de elftallen van Groede, heeft kunnen zien dat het scorebord niet “marcheerde”. Dat behoort vanaf dit weekend hopelijk tot de verleden tijd. Het scorebord wordt namelijk aangesloten op een vaste elektriciteit kabel in plaats van een accu en er wordt een beter systeem in gezet.

Om dit te realiseren moest het scorebord wel een stuk verplaatst worden naar de hoek van het veld. Dat bleek nog geen simpel werkje te zijn. Met vier man sterk; Piet, Erick, Eric en Arno, werd het scorebord uitgegraven en verplaatst. Het viertal had zich wat verkeken op de tijdsbeslag van dit klusje, want men viel in het donker. Gelukkig zat er een zaklamp op enkele smartphones en zorgden de koplampen van de auto’s ook nog voor extra verlichting.

1474618941197imag3889 imag3888