August 19th, 2016

In de afgelopen weken heeft de kantine “Even Samen” een ware upgrade ondergaan. De oude bestuurskamer, die de afgelopen jaren als rommelhok werd gebruikt, is nu bij de kantine getrokken. Een aantal die-hard-vrijwilligers hebben een aantal vakantie dagen opgeofferd om deze klus te klaren. Onder aanvoering van Martin Luteijn, zijn Adri Risseeuw, Gerjan de Hullu, Jan van Belois en Edwin Hennekeij aan de slag gegaan. Binnen nog geen halve dag was er niks meer te zien van de oude bestuurskamer, waarna het vervolgens vakkundig is afgewerkt. Momenteel wordt de laatste hand aan de schilderwerken gelegd, zodat alles in gereedheid is voor het nieuwe seizoen.

Binnen deze extra gecreeerde ruimte, zal er ook een heuse “dj-booth” komen. De muziek installatie zal vanachter de bar verdwijnen en naar deze hoek verplaatst worden, dat zal de komende week gebeuren. Daarnaast is onder ander Bram Beun afgelopen week druk bezig geweest met de nieuwe koelkasten achter de bar, zodat er weer koude pinten gedronken kunnen worden in het nieuwe seizoen. De laatste grote verandering aan de kantine is de verplaatsing van het Rad van Avontuur, deze is nu achterin de kantine gehangen. De meningen over deze verplaatsing zijn verdeeld binnen de vereniging, daarom is er op de site ook een speciale poll opgericht om de opinie van de supporters te horen.

Al met al heeft de kantine een prachtige upgrade gekregen, waarvoor heel veel dank aan de vrijwilligers die dit wilde doen in hun vakantie periode! Hieronder enkele foto’s van de veranderingen;

Site Kantine 3

Site Kantine 2