Prognostiek

DOWNLOAD HIER DE PROGNOSTIEK 2021 – 2022

We gaan er weer aan beginnen! FC de prognostiek heeft er alle vertrouwen in dat we een complete prognostiek kunnen gaan spelen. Het programma staat voller dan ooit met maar liefst 28 wedstrijden die voorzien mogen worden van jullie voorspellingen.

Gelukkig heeft de KNVB besloten om een volle competitie te spelen en geen twee halve. Het is dus starten aan de streep en koersen tot aan de meet. In de extra vragen is er nu ruimte voor de vrouwelijke voetballers, want die zijn tegenwoordig toegelaten in de mannencompetitie. Benieuwd welke ploeg als eerste hier gebruik van gaat maken. Ook mogen jullie gaan nadenken over de scoringsdrift van nieuwkomer Niels Luteijn en of Sander Termote dit seizoen één of meerdere malen aan de noodrem moet trekken.

Het seizoen zal al beginnen nog voordat de eerste bekerwedstrijd is gespeeld, dus ook daar mag de doorgewinterde prognostieker over gaan nadenken. En er mogen ook uitspraken gedaan worden over de trainerskwaliteiten van de kersverse trainer Enrique van Opdurp met zijn Groede 2. Kortom genoeg om over na te denken en door te spreken. Slaap er eens een nachtje over, voer nog eens de stelling van Pythagoras uit en kijk nog eens in de glazen bol en vul de prognostiek naar eer en geweten in.

Het concept van de prognostiek proberen we natuurlijk wel gewoon het zelfde te houden. Alle wedstrijden van Groede dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet u ook een letter invullen; letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mag u de kansen spreiden, dus een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen, 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan hebben we ook nog de dubbele punten wedstrijd, waarbij er dus 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijden zijn Sluis – Groede, IJzendijke – Groede, Groede – Breskens en de afsluiter van het seizoen uit tegen Oostburg.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de extra vragen. Voor elke goed beantwoorde extra vraag mag er 10 punten worden bij geschreven.

Betaling en winstverdeling
Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). € 2,50 hiervan gaat naar de jeugdafdeling van V.V. Groede. De rest van het geld (€ 5,00 dus, voor de wiskundigen onder ons) gaat naar de winstpot.

De winstverdeling is als volgt:
De winnaar over het gehele seizoen krijgt 35% van de winstpot, de winnaar van deel I en de winnaar van deel II (als dit dezelfde is als winnaar gehele seizoen, dan nummer 2 in ranglijst in dat deel) krijgen elk 25%, degene met de beste extra vragen over het gehele seizoen strijkt 15% op.

Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel en hiermee de jeugdafdeling van V.V. Groede sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze en het inschrijfgeld VOOR AANVANG VAN DE EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD in bij Arno van den Hemel. Indien de € 7,50 nog niet betaald is voor 31 oktober, zal uw prognose komen te vervallen. Het is ook mogelijk om uw prognose door te mailen naar arnovdhemel@hotmail.com en het inschrijfgeld over te maken op rekening nummer; NL71ABNA-0548502854  t.a.v. A.M.R. van den Hemel.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Het prognostiek team

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!