Prognostiek - v.v. Groede

Prognostiek

Prognostiek

DOWNLOAD HIER DE PROGNOSTIEK

PROGNOSTIEK EXCEL

PROGNOSTIEK PDF

Beste Prognostiekers,

We gaan er weer aan beginnen! Een kersvers nieuw seizoen van FC Prognostiek. En wat voor één, er is innovatie doorgevoerd in de prognostiek. De vertrouwde elementen zijn natuurlijk gebleven, maar her en der zijn er na grondig onderzoek en intern overleg vernieuwingen doorgevoerd in de opzet van de prognostiek.

Dubbele puntenwedstrijden
De dubbele puntenwedstrijden waren voorheen altijd standaard een viertal derby’s, maar dit was vaak wel allesbeslissend in de prognostiek. Om hier meer dynamiek in aan te brengen mogen de prognostiekers nu zelf 4 verdubbelaars inzetten. Dit doe je simpel door een kruisje te geven achter vier wedstrijden waar jij voor dubbele punten wil spelen.

Speciale vraag
Waar voorheen de speciale vraag standaard was hoeveel punten Groede 1 dat seizoen ging verzamelen is ook hier innovatie op doorgevoerd. Bij deze speciale vraag kan er ingezet worden op één van de 18 spelers. Zijn totaal aantal doelpunten van het gehele seizoen zullen vermenigvuldigd worden met “zijn” factor. Voor de aanvaller is dat factor 1, voor een middenvelder factor 2, voor een verdediger factor 5 en als je keeper Ricky Verkruijsse aankruist zal zijn totaal aantal doelpunten vermenigvuldigt worden met factor 20. Innovatie in de prognostiek doet vaak vele gronden schudden, roept vragen op, brengt mensen in de war etc. Daarom hier een kort voorbeeld hoe de speciale vraag wordt berekend;

Stel je kruist Sander Termote aan bij deze vraag en hij scoort op een heel seizoen 3 doelpunten. Dan zijn je totaal aantal punten bij deze vraag à 3 doelpunten x factor 5 = 15 punten.

Het vertrouwde concept
Het concept van de prognostiek proberen we natuurlijk verder gewoon hetzelfde te houden. Alle wedstrijden van Groede dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet u ook een letter invullen; letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mag u de kansen spreiden, dus een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen, 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Als u één van de vier verdubbelaars inzet bij een bepaalde wedstrijd, dan worden deze punten dubbel geteld. Daarnaast moeten ook de extra vragen en de speciale vraag ingevuld worden.

Betaling en Winstverdeling
Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). € 2,50 hiervan gaat naar de jeugdafdeling van V.V. Groede. De rest van het geld (€ 5,00 dus, voor de wiskundigen onder ons) gaat naar de winstpot.

De winnaar over het gehele seizoen krijgt 35% van de winstpot, de nummer 2 in de ranglijst 20%, de nummer 3 ontvangt 15%, nummer 4 10% en nummer 5 ontvangt 5% van de winstpot. Degene die het beste scoort op de extra vragen inclusief de speciale vraag ontvangt 15% van de winstpot.

Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel en hiermee de jeugdafdeling van V.V. Groede sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze en het inschrijfgeld VOOR AANVANG VAN DE EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD in bij Arno van den Hemel. Indien de € 7,50 nog niet betaald is voor 31 oktober, zal uw prognose komen te vervallen. Het is ook mogelijk om uw prognose door te mailen naar arnovdhemel@hotmail.com en het inschrijfgeld over te maken op rekening nummer; 
NL71ABNA-0548502854  t.a.v. A.M.R. van den Hemel. 

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Het prognostiek team
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!