Nieuws - v.v. Groede

Nieuws

Nieuws

Groede 3 wint oefenduel van Cadzand 2

22 september 9:45  Traditie getrouw speelt het Derde elftal van de Groe een oefenpot tegen Kerzand 2 alvorens de competitie start. In een gelijk opgaand duel was het publiek uiteindelijk de grote winnaar. Met een stand van maar liefst 3 - 4 wist 't Derde aan het langste eind te trekken en daarmee de eerste morele overwinning van het seizoen binnen te slepen. Aanstaande zondag trapt 't Derde af tegen in en tegen 't vierde van Tieke.meer »


Kennis maken met .... vv Hoeven !

22 september 9:45  Groede 1 is dit seizoen ingedeeld met maar liefst 8 Brabantse ploegen en een deel daarvan is voor Groese begrippen "onbekend", dat is lastig voor spelers en trainers maar te meer ook voor de supporters van de Groe. Daarom proberen we elke onbekende ploeg wat beter toe te lichten, zodat de Groese supporters hier een beter beeld van hebben alvorens de wedstrijd wordt bezocht. In de allereerste editie van het seizoen: vv Hoeven met als subtitel "Wie is toch die Sietske?"meer »


De volgende ronde in het bekertoernooi... HVV'24 1

22 september 9:00  Groede 1 is een ronde verder in het bekertoernooi. Afgelopen week was de loting voor de volgende ronde en de ploeg uit Hulst rolde uit de koker. Op zondag 22 oktober mag Groede afreizen naar de vossen-stad om een proberen te stunten tegen derde klasser HVV'24. meer »


De Sjaal op rondreis

17 september 9:30  De Sjaal heeft de afgelopen maanden weer veel mogen zien, zowel nationaal als internationaal! Allereerst mocht de Sjaal mee met Kimberley & Conno richting Arnhem naar aanleiding van een gewonnen prijs bij de Groese bingo! De Sjaal bleef ook in Nederland toen hij mee mocht met de Groese vriendengroep naar het Veerse Meer. Met een graad of 25 en heerlijk water, hoef je niet ver te gaan om het vakantie gevoel te ervaren. Toch ging de Sjaal ook verder weg, hij ging in de tas met Sjaak & Dianne mee naar Malaga aan het einde van de vorige competitie. Aan het begin van de nieuwe competitie mocht de sjaal nog eens mee, maar dan naar Lissabon. En natuurlijk werden de culturele hoogtepunten bezocht; de voetbal stadions! De Sjaal ging ook mee op huwelijksreis met Pim & Fabienne naar Noorwegen. In het westen van Noorwegen wisten zij de mooiste plekjes te bezoeken en werd er natuurlijk traditie getrouw een foto gemaakt met de Sjaal. Ook Michel Tamarizians kwam op mooie plekjes terecht, maar dan wat verder weg als dat we gewend zijn. Michel ging naar Chicamocha Canyon in Colombia en had een prachtig uitzicht vanuit zijn bed. Hij vertrok een paar maanden eerder ook naar Taroko Gorge in Taiwan en wist daar de bergen samen met de Sjaal te trotseren. Raphael Hennekeij ging ook op reis, maar vergat de Sjaal. Gelukkig had hij een vervanger mee van de Sjaal en die keuren we natuurlijk ook goed voor de fotocollage! Hier dus op de foto met het logo in de stad Porto. Als laatste reis mocht de Sjaal mee met Ricardo naar het Kroatische Split. Aldaar bezochten ze het stadion van Hajduk Split, heeft wel wat weg van het Groese stadion als je het zo ziet liggen.meer »


Prognostiek 2023 - 2024 staat online !

3 september 10:30  Voor u ligt wellicht wel de meest uitdagende prognostiek van de afgelopen decennia! We zijn in een klasse terecht gekomen, waarbij er meer vraagtekens zijn dan zekerheden! Wat weet u bijvoorbeeld van DSE, RSV of de Markiezaten ? En ploegen als Grenswachters, ODIO en WVV’67 kennen we uit het verleden, maar hoe zijn die ploegen ontwikkeld ? En gelukkig zijn er ook nog een aantal ploegen dichtbij waar we wat meer informatie over hebben, maar hoe staat Philippine er voor en wat heeft Clinge dit seizoen voor ploeg ? Allemaal vraagtekens, waar u in onderstaande prognostiek antwoord op mag geven!meer »


Groede 1 - Hontenisse 1 verzet

17 augustus 17:30  De oefenwedstrijd Groede 1 - Hontenisse 1 is verzet van zondag 20 augustus naar dinsdag 22 augustus. Aanvang 19:15 uur op sportpark "Aan de Traverse". meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!