Nieuws - v.v. Groede

Nieuws

Nieuws

Koppositie Bram Beun komt niet in gevaar

19 maart 11:30  Er werden veel punten gepakt de afgelopen twee weken in de prognostiek, maar de koppositie van Bram Beun kwam geen moment in gevaar.meer »


de Groese SpijkerOpZijnKopCup

17 maart 9:00  Vanavond om 22:00 uur gaat de eerste editie van de Groese "SpijkerOpZijnKopCup" van start. Iedereen is van harte welkom in kantine "Even Samen" om zich te bewijzen tot de timmerman van de Groe en omstreken! Om excuses te vermijden, mag je een eigen hamer mee brengen. In verschillende rondes zal er uitgemaakt worden, wie het beste de spijker op zijn kop kan slaan. It's hammer time !!meer »


Groede 1 en André de Nooijer gaan voor de 10 !

7 maart 15:30  Afgelopen weekend was er witte rook boven de kantine van v.v. Groede te signaleren, want het bestuur kwam met het nieuws naar buiten dat André de Nooijer en zijn twee rechterhanden Erick Traas en Bram Verkruijsse ook volgend seizoen weer voor de groep zullen staan. meer »


Bram Beun nieuwe leider in de prognostiek!

24 februari 19:15  Het is hem toch weer gelukt, niemand minder dan Bram Beun staat "weer" bovenaan in de prognostiek. Bram, die voorheen al een prognostiek titel op zijn naam wist te zetten, heeft afgelopen weken goede zaken gedaan in de prognostiek. De achtervolgers zaten gelukkig ook niet stil, waardoor de spanning ongekend blijft!meer »


Bingo 25 februari kantine "Even Samen"

22 februari 8:45  Zaterdagavond 25 februari zal de jaarlijkse bingo weer gehouden worden! De dames zijn al druk bezig met de prijzen te verzamelen, maar we kunnen wel alvast verklappen dat de klapper van 1 minuut gratis winkelen tussen de prijzen zal staan!meer »


Michel Tamarzians kan nog geen potten breken in Prognostiek

25 januari 16:15  We zijn het jaar begonnen met zeer weinig punten in de prognostiek. Afgelopen weekend werden er maar maximaal 6 punten uitgedeeld aan de prognostiekers. Magere opbrengst van een toch positief voetbalweekend. Met name Michel Tamarzians, de altijd stugge verdediger van Groede in de gouden jaren, kan nog geen potten breken. Sonja Ras blijft trotse koploper!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!