Nieuws

Nieuws

Touwtrekken gaat door, Veteranen wedstrijd helaas niet.

29 april 18:00  Zaterdag 30 april is het weer ouderwets Touwtrekken op de Groe. Om 17 uur starten de teams met wegen, zodat er om 18 uur gestart kan worden met de grote trek om de Grote Groese Paptaart! Traditioneel gezien zouden de veteranen smiddags een wedstrijd spelen tegen de Gemeente Sluis. Maar de tegenstander kon helaas geen team op de been brengen, dus zal deze wedstrijd komen te vervallen.


Prognostiekers pakken veel punten, koploper blijft dezelfde.

24 april 12:15  De afgelopen wedstrijden zijn er veel punten gepakt door de prognostiekers. Maar één ding bleef hetzelfde, Sander Termote is de koploper. meer »


Opening Kantine zaterdag 16 april

12 april 23:30  Aankomend weekend staat er een mooie zaterdag op het programma, zowel in sportief als memorabel opzicht⚽️☀️ Zaterdag 16 april 15:30 uur nodigen we namelijk iedereen uit om onze mooie nieuwe kantine samen met ons officieel te openen🥂 In het voorprogramma spelen ‘t Twidde en ‘t Derde de Paptoartenderby om 14:00 uur ⚽️ Na de opening zal Groede 1 het om 17:00 uur opnemen tegen Graauw 1⚽️ De kantine zal geopend zijn vanaf 13:00 uur. Wees allen van harte welkom! 😊meer »


Max Roovers volgend seizoen bij Groede 1

1 april 20:30  Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat Max Roovers volgend seizoen bij v.v. Groede zal komen voetballen. meer »


De Jeugd weet wanneer het moet toeslaan

13 maart 10:00  De jeugd weet wanneer het moet toeslaan! Er werden twee derby's gespeeld en alle twee werden ze gewonnen. Gisteren mocht de JO8-2 voor het eerst ervaren hoe het is om te winnen! Want in de streekderby tegen de jeugd van Oostburg werd er met een 8 - 6 eindstand aan het langste eind getrokken. De JO9 wist in een doelpuntrijke wedstrijd niet te winnen van Terneuzense Boys en verloor met 7 - 10. De JO10 ging tegen HSVC'20 met een 3 - 12 eindstand onderuit. Waar de JO11 ook een streekderby in winst wist om te zetten. Met een 4 - 3 eindstand werd buurman Breskens aan de kant gezet. De JO16 mocht richting Krabbendijke gaan voetballen, maar keerde helaas zonder punten terug naar huis na een 3 - 1 eindstand.


Sander Termote blijft aan kop in prognostiek

13 maart 9:45  Het zijn warrige weken in de prognostiek, met inhaalwedstrijden en afgelaste duels. Echter zijn er ondertussen alweer een aantal wedstrijden gespeeld maar is er in de stand weinig veranderd. Hieronder de stand na de verloren wedstrijd tegen Hontenisse:meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!