Nieuws

Nieuws

Paasvoetbal voor de Jeugd

13 april 21:30  In het paasweekend werd er voor de jeugd een speciale "paasvoetbal" editie georganiseerd. Onderlinge partijtjes, leuke trainingen en vooral veel gezelligheid binnen de COVID-19 maatregelen. Een pluim voor de organisatie, die de kinderen weer een mooie dag hebben bezorgd!meer »


Imre Hubregtsen stopt als trainer van 't Twidduh

13 april 21:00  Afgelopen week heeft Imre Hubregtsen aangegeven zijn taken als trainer van Groede 2 neer te leggen. meer »


Omroep Zeeland op bezoek

30 maart 20:45  afgelopen week was Omroep Zeeland op bezoek. Reden was het verlengen van André de Nooijer als hoofdtrainer bij Groede 1. Bekijk hieronder de reportage van Omroep Zeeland.meer »


De wederopbouw van de kantine "Even Samen"

1 februari 20:30  De eerste maand van 2021 is alweer achter de rug, wederom een maand zonder gevulde en gezellige kantine-ochtenden/middagen/avonden. Dat wil echter niet zeggen dat het stilletjes is in kantine "Even Samen"! meer »


André de Nooijer plakt er nog een seizoen aan vast

28 januari 12:15  Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat André de Nooijer ook volgend seizoen aan het roer zal staan van het blauw-witte vlaggenschip.meer »


Zaterdag of Zondag voetbal voor senioren?

21 december 8:45  De KNVB is druk bezig met het vraagstuk hoe de toekomst van het amateurvoetbal eruit ziet. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!