Nieuws

Nieuws

Algemene Ledenvergadering gaat niet door

24 november 18:00  De algemene ledenvergadering van 26 november 2021 gaat niet door, vanwege de geldende maatregelen. De vergadering zal verzet worden naar een later tijdstip dit seizoen.meer »


Trainingsdoelen weer gerepareerd!

21 november 10:45  Kapotte doelen! Er was zo hard afgewerkt de laatste tijd (en misschien wat slijtage van de laatste jaren..) dat de trainingsdoelen het hadden begeven. Maar gelukkig zijn er dan vakbedrijven in de buurt die de club kunnen helpen. Dankzij het vakwerk van Constructiebedrijf van Vugt kunnen we weer trainen met de grote doelen. En dankzij onze selectiespeler Jankees Denhamer konden we gebruik maken van mooi transport van Brasser & v.d. Sluis. Allen hartelijk bedankt namens v.v. Groede, wij kunnen er de komende jaren weer tegenaan!meer »


Bijzonder weekend voor Sander Termote

19 november 19:15  Sander was één van de betere spelers aan Groese zijde afgelopen zondag op het veld, maar moest wel met pijn in het hart 10 minuten voor tijd het toneel verlaten met een vervelende blessure. De pijn werd wellicht wat verzacht toen hij zichzelf wel op de koppositie terug zag in de prognostiek na de wedstrijd. meer »


De Sjaal naar betere temperaturen.

5 november 16:00  Afgelopen maand zocht de Sjaal de warmere oorden op. Het kwam terecht in Italie en schiereiland Sicilie, maar ook op Gran Canaria en Tenerife. meer »


JO17 verliest op woensdagavond van buurman Breskens.

5 november 8:45  Na een 0 - 1 ruststand was het Breskens die profiteerde van slordigheden bij Groede en uitliep naar 0 - 4. meer »


Dees de Smet van plek 41 naar gedeelde 2de plek in prognostiek.

5 november 8:30  We pakken de draad van de prognostiek weer op na de overwinning op Hoofdplaat. Oscar van Quekelberghe ging op kop in de prognostiek, maar had wel een aantal achtervolgers die er kort op zaten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!