De Sjaal naar betere temperaturen - v.v. Groede

De Sjaal naar betere temperaturen

De Sjaal naar betere temperaturen

7 december 2022 23:15


Afgelopen weken ging de sjaal opzoek naar de betere temperaturen en kwam daarbij uit in Italie en Spanje.

De Sjaal ging als eerst mee in de rugtas van niemand minder dan Alex Pielaet. In een ver verleden heeft hij nog furore gemaakt in de jeugd van Aardenburg, maar heeft zich sindsdien geprofessionaliseerd in het op afstand supporteren van v.v. Groede. Momenteel maakt hij een rondreis van meer dan een jaar in Zuid-Europa. Hij kwam uit bij Cuenca een plaats midden tussen Valencia en Madrid en zoals je kan zien waren er hier geen winterse temperaturen van toepassing.

Vervolgens mocht de stoffen sjaal mee met Pim Jacobse in de tas richting het ook weer zonnige maar wel iets noordelijkere Bilbao. Pim en de Sjaal zijn overigens goede maten ondertussen, want ze staan sinds 2016 al meer dan 10 keer met elkaar op de foto!

Als laatste ging de sjaal ook mee in de tas met Bart en Esther, wederom naar de betere temperaturen in het zuiden van Europa. Ditmaal werd Italië aangedaan. De Sjaal kreeg het zwaar te verduren, want de Cinque Terre werd bezocht. Vijf dorpjes aan de kustlijn van Italië die je niet zomaar even snel aandoet. Via zware klimtochten, trappen op en trappen af werden de vijf dorpen bezocht. Het leverde uiteindelijk wel een pracht plaatje op. 

Benieuwd waar de Sjaal binnenkort naar toe gaat....
Cuenca.jpg
de_Sjaal.jpg
Sjaal_Cinque_Terre.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!