October 9th, 2015

Momenteel wordt door de klusploeg de laatste hand gelegd aan de nieuwe kleedkamers. Er is in de afgelopen tijd hard geklust door de klusploeg en dat is te zien ook. De plafonds zijn er in gestoken, bankjes en kapstokken zijn opgehangen, de muren zijn gewit, een groot deel is gestraat, het ballenhok wordt in orde gemaakt enz. De klusploeg krijgt hierbij steun van vele andere vrijwilligers die ‘s avonds hun handen en voeten beschikbaar stellen om tegels te sjouwen, zand te kruien, muren te verven enz.

Een groot compliment is op zijn plaats voor Bram Beun, Lau Traas en Piet Klaaijssen die bijna dagelijks te vinden zijn op het sportpark om de nieuwe kleedkamers er zo goed mogelijk uit te laten zien. Met de juiste precisie werken zij keihard om het sportpark weer de uitstraling te geven die het verdiend.

Op onderstaande foto’s is zelfs te zien hoe de jongste jeugd zelfs de handen uit de mouwen steekt. Het is mooi om te zien dat velen zich beschikbaar stellen om een handje toe te steken, waarvoor vanaf deze kant dan ook veel dank.

Aankomende week zullen we met vreugd afscheid mogen nemen van het jarenlange boegbeeld van ons sportpark; de zeecontainers. Daarnaast zal het pad van de tennis naar het fietsenhok vernieuwd worden en zal het ballenhok ingericht worden. Kortom het einde is in zicht!

IMG-20150930-WA0011