September 28th, 2015

Door het fraaie herfstweer was het afgelopen zaterdag voor zowel spelers als publiek een genot om op het voetbalveld te vertoeven. Reeds om 9.00 uur ging voor Groede F1 de bal rollen, waarbij onze jeugd niet was opgewassen tegen het fysieke Spui F1. Wel bleek dat onze F-pupillen al flink bijgeleerd hebben en aardig vooruitgang boeken t.o.v. vorig seizoen.

Vervolgens was het de beurt aan Groede E2, die in een leuke partij de baas waren over Sluis E3. ’s Middags leed Groede B1 een ongelukkig en onnodig verlies tegen ST Hoek/Philippine B2. Een “unlucky” goal en een strafschop brachten Groede al snel op achterstand. Groede kwam in de 2e helft nog wel terug maar de verdiende gelijkmaker bleef achterwege.

Bij de uitwedstrijden bleef de Groese jeugd ongeslagen. Groede E2 stond vlak voor tijd op een gelijkspel en leek de winst voor het grijpen. Doordat de strafschop over ging bleef de overwinning echter achterwege. Groede D1 was deze week “gepromoveerd” naar de 4e klasse. Het debuut was er nier minder om. Uit bij ST Biervliet/Hoofdplaat D1 werd een knappe overwinning behaald.

De uitslagen van afgelopen weekend.

Groede F1  – Spui F1                           0-8

Groede E2- Sluis E3                            6-3

Groede B1 – Hoek/Philippine B2       1-2

Breskens E2 – Groede E1                  2-2

Biervliet/Hoofdplaat D1-Groede D1 2-6