September 11th, 2015

Waar het eerste elftal afgelopen zondag aan de competitie begon, is het aanstaande zaterdag de beurt aan de Jeugd.

Groede F1 mag de competitie thuis openen tegen Sluiskil F1, hiervoor zal om 09.00 uur het startsein worden gegeven. Daarnaast zitten de F-pupillen in de competitie met Breskens F2, Oostburg F2, Schoondijke F1 en Spui F1.

Vervolgens is het de beurt aan Groede E1, die uit zal komen in de 3e klasse. Hun mogen de competitie starten tegen het combinatie elftal van Hoek en Philippine E2. Daarnaast zicht Groede E1 nog bij Breskens E2, Cadzand E1, Terneuzen E3 en Hoofdplaat/Biervliet E1 in de competitie.

Groede D1 zal hun competitie starten in de 5e klasse, met een uitwedstrijd naar STEEN D1. Op het laatste moment zijn er nog twee Nieuwvlietenaren getransfereerd van Groede E1 naar Groede D1, waardoor de D-puppillen met volle sterkte naar het oosten kunnen afreizen. Daarnaast zitten de D-puppillen nog met HVV’24 D5, Oostburg D2, Hoek/Philippine D2 en Schoondijke/Breskens D2 in de competitie.

Als laatste mag Groede B1 de voetbalzaterdag afsluiten met een thuiswedstrijd tegen Cadzand B1. Groede B1 zit in een prachtige competitie met alleen maar ploegen van zeeuws-vlaanderen, te weten; IJzendijke B1, Sluis B1, Biervliet/Hoofdplaat B1, Breskens/Schoondijke B1, Hoek/Philippine B2, HVV’24/Clinge B2, Tern. Boys B2, Terneuzen B2, Vogelwaarde B1 en Zaamslag B1.

De zondag zal ook het Twidduh beginnen aan hun competitie. Zij mogen in de west-zeeuws-vlaamse competitie elke tegenstander drie keer ontmoeten dit seizoen en zullen beginnen met de ontmoeting thuis tegen Biervliet.