August 25th, 2015

Beste Prognostiekers,

We gaan er weer aan beginnen! Hier kunt u de zesde editie van de prognostiek downloaden en dit belooft een editie te worden vol met vraagtekens. Groede 1 zal dit seizoen wederom uitkomen in de vijfde klasse A, maar zal zich gaandeweg het seizoen op vele onbekende terreinen gaan begeven. Zo zijn er in deze vijfde klasse A maar liefst 14 ploegen te ontdekken, waarvan er maar liefst zeven uit het hoge noorden komen (lees Brabant). De Brabantse ploegen zullen waarschijnlijk de meeste onzekere factoren vormen in deze prognostiek. Wat weet u immers van een ploeg als Achtmaal of een Moerstraten F.C. ? Zijn dit twee kampioenskandidaten of zullen zij zich begeven in de onderste regionen van de competitie. Maar ook de historische stabiele factoren in de vijfde klasse A, kunnen dit seizoen voor verrassingen zorgen in de prognostiek. Zo weten we nog van vorig jaar dat de v.v. Terhole geen zekerheidje meer is en dat de ploeg van de Boomwaai niet alleen meer voor de gezelligheid afreist naar Groede.

Voor de echt doorgewinterde prognostieker is dit een competitie met talrijke uitdagingen, een competitie waarin de echte prognostiekers te voorschijn zullen komen. Naast alle Brabantse ploegen hebben we namelijk ook nog die Kaaiespuugers uit Sluis. Wat gaan zij brengen in de nu al veel besproken derby, zijn zij vorig seizoen al vergeten of willen ze revanche pakken op de twee verloren wedstrijden tegen Groede? Maar veel belangrijker eigenlijk is de vraag; Hoe staat Groede ervoor? Hoe gaan de nieuwkomers het doen? Wie is nu precies die Edwin Brand? En wat te denken van onze jeugd, een talentvolle keeper maar hoe vaak zal hij de nul gaan houden? Gaan Nick van Belois en Enrique van Opdurp hun goede lijn vorig seizoen doorzetten? Zal de ploeg in lastige wedstrijden door routiniers als Bart van den Hemel, Jan Elfrink en Sven Verploeg door het vuur worden gesleept? Allemaal vragen waar u zich de komende tijd mee kan bezig houden. Als u op al deze vragen antwoord hebt gevonden, ga er dan eens goed voor zitten en vul deze nu al spannende prognostiek in.

Qua structuur weinig veranderd. De verwachtte uitslag kan ingevuld worden per wedstrijd en de daarbij behorende letter (T,U,G). De “T” staat voor de verwachting dat de thuisploeg wint, de “U” voor de verwachting dat de uitploeg wint en de “G” voor het gelijkspel. Per wedstrijd kan er 7 punten worden gehaald voor de juiste uitslag en 3 punten voor de juiste letter, in totaal dus 10 punten. Natuurlijk hebben we ook weer de wedstrijden voor de dubbele punten, te weten de uit en thuis wedstrijd tegen Sluis en onze vriendne uit Lamswaarde; SDO’63.  Naast de prognoses voor de wedstrijden, zijn er ook 10 extra vragen. Elk juist antwoord op een extra vraag levert 5 punten op. Als laatste hebben we de speciale vraag die maximaal 10 punten kan opleveren. In totaal kunnen er 360 punten behaald worden.

Betaling en winstverdeling
Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). € 2,50 hiervan gaat naar de jeugdafdeling van V.V. Groede. De rest van het geld (€ 5,00 dus, voor de wiskundigen onder ons) gaat naar de winstpot.

De winstverdeling is als volgt:
Nummer 1 in de eindstand 35%, de nummer 2 25%, de nummer 3 15%, de nummer 4 10%, de nummer 5 5% en de beste van de extra vragen 10% van de totale inleg.
Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel en hiermee de jeugdafdeling van V.V. Groede sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze en het inschrijfgeld VOOR AANVANG VAN DE EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD in bij Arno van den Hemel. Indien de € 7,50 nog niet betaald is voor 1 oktober, zal uw prognose komen te vervallen. Het is ook mogelijk om uw prognose door te mailen naar arnovdhemel@hotmail.com en het inschrijfgeld over te maken op rekening nummer; NL71ABNA-0548502854  t.a.v. F.C. Prognostiek.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Met vriendelijke groeten,
Het prognostiek team