July 16th, 2015

Groede mag zich in de poulefase van het bekertoernooi verheugen op een aantal mooie derbys. De loting koppelde vandaag Breskens 1, Cadzand 1 en Spui 1 aan de equipe van Andre de Nooijer. De data hiervan zullen later nog bekend gemaakt worden.

Groede 1 komt hierbij oude bekende David Almekinders Jr. tegen die dit seizoen aan het roer staat bij Cadzand 1 als hoofdtrainer, ook zullen we voormalige Groede spits Bjorn van Steenberghe tegenkomen die dit seizoen in het rood-wit van Cadzand zal spelen. Ook in de wedstrijd tegen Breskens zal Groede een oude bekende tegenkomen in de vorm van Kika Menue, die dit seizoen de overstap heeft gemaakt naar de zwart-witten. De andere bekerwedstrijd speelt Groede tegen de v.v. Spui, die uitkomt in de vierde klasse A op zaterdag.