July 9th, 2015

Op 26 juli zal Groede 1 beginnen aan het nieuwe seizoen 2015/2016. De zondagmorgen zal de eerste training plaats vinden en zal Andre de Nooijer het team moeten gaan klaar stomen voor de nieuwe competitie. In de voorbereiding zal Groede 1 deelnemen aan het nieuw opgezet toernoooi “Verhage-Lemahieu Cup”. In dit toernooi doen de ploegen Aardenburg, Breskens, Cadzand, Groede, Hoofdplaat, Oostburg en Sluis mee. Waarbij men verdeeld over drie dagen drie wedstrijden speelt tegen een van deze ploegen. Groede start hierbij op 11 augustus tegen Breskens. De volgende wedstrijden zijn gepland op 14 en 16 augustus, tegen wie dat zal afhangen van de uitslag tegen Breskens.

Daarna zullen er vervolgens bekerwedstrijden gespeeld worden, om vervolgens op 6 september volledig klaar gestoomd te zijn voor de aftrap van het nieuwe seizoen.