April 17th, 2015

We hebben alweer een tijdje niet veel gehoord van onze Sjaal, maar hij heeft toch wel degelijk veel pad afgelegd. Zo is hij tijdens de winterstop mee gereisd met de penningmeester, een speler van het eerste, de trainer van de B’s en een vrijwilligster van v.v. Groede. Eric, Bart, Arno en Lora bezochten namelijk samen met de sjaal tijdens de winterstop het enige echte “Theatre of Dreams”, een van de voetbaltempels van Europa en tevens thuisbasis van Manchester United. In de ochtend werd een mooie rondleiding gedaan door het stadion, om vervolgens in de middag een echte engelse pint te drinken tussen de United fans die zich al hadden verzameld in de cafe’s rondom het stadion. Want het bleef namelijk niet bij rondleiding in Old Trafford, want diezelfde avond nam het gezelschap ook plaat in het stadion voor de strijd tussen Louis van Gaal en de Gebroeders Koeman; Manchester United – Southampton.

De sjaal ervaarde een onbeschrijvelijke sfeer, waarbij er nog echt puur genoten werd van het mooie voetbal. De “Munnicans” werden aanbeden door de supporters, waarbij voor het gezelschap natuurlijk basisspelers Blind en van Persie de belangrijkste waren. Er kon die avond jammer genoeg niet één keer gejuichd worden in Old Trafford, want United verloor met 0 – 1 van Southampton. Dat kon het mooie weekend gelukkig niet verpesten, want de Sjaal heeft in ieder geval zijn ogen uitgekeken in een van de meest historische stadions van Europa.

Old Trafford

Binnenkort zal de Sjaal weer met een nieuwe foto komen, want hij is ook in de richting van Marroko geweest. Op het moment is de Sjaal in Brazilie, waar hij met Groede 1 speler ligt te bakken aan de Coppa Cabana. Ook daar kunnen we binnenkort een postkaartje van verwachten!

Benieuwd waar de sjaal allemaal al geweest is?

klik hier