March 31st, 2015

V.V. Groede doet ook mee aan de Rabobank Clubkas Campage en wij hebben jullie nodig om dit tot een groot succes te maken. De Rabobank Clubkas Campagne is een initiatief van de Rabobank om de clubkas van vereniging te “spekken”. De Rabobank stelt een bepaald bedrag beschikbaar voor de verenigingen in Zeeuws-Vlaanderen. Er kan tussen 2 en 14 april gestemd worden door leden van de Rabobank op verenigingen die zij een warm hart toe dragen, het beschikbare bedrag zal vervolgens verdeeld worden volgens het aantal stemmen dat een vereniging heeft verkregen. Leden van de Rabobank ontvangen voor aanvang van de stemperiode een unieke code waarmee zij kunnen stemmen. Wij hebben jullie dus nodig om er voor te zorgen dat v.v. Groede zoveel mogelijk stemmen krijgt. Vraag aan familie, buren of vrienden die lid zijn van de Rabobank om hun stem uit te brengen op v.v. Groede. Breng onze club in de stemming, en ga naar www.rabobank.nl/zvl en stem op v.v. Groede!

rabobank-clubkas