March 20th, 2015

De afgelopen weken is er al druk gewerkt aan de nieuwe kleedkamers voor de v.v. Groede. Aannemingsbedrijf Luteijn heeft twee weken geleden de werkzaamheden gestart en is al flink opgeschoten. De term “nieuwe kleedkamers” is misschien niet geheel juist geformuleerd, want in principe zullen de oude kleedkamers in tact blijven. Het plan is om aan de bestaande kleedkamers nog twee extra kleedkamers toe te voegen aan de achterkant. Aan de zijkant zal er een nieuw en groter ballenhok gebouwd worden. Vervolgens zal rond dit geheel een nieuwe buitenmuur worden gezet om vervolgens de binnenkant van de oude kleedkamers gedeeltelijk te slopen en opnieuw op te bouwen.

Zoals gezegd komen er vier kleedkamers in het gebouw en twee doucheruimtes. De twee rechtse kleedkamers zullen dus gebruik gaan maken van een en dezelfde doucheruimte, de twee linkse kleedkamers zullen ook gebruik maken van dezelfde doucheruimte.

Gistermiddag is de vloer en de fundering al gestort voor het nieuwe gedeelte van de kleedkamer. Op onderstaande foto is de bekisting voor dit gedeelte te zien. Rechts op de foto kunt u ook een gedeelte bekisting zien, wat zal dienen als nieuw ballenhok. Als u helemaal links kijkt  op de foto, ziet u twee mannen aan het werk. Eerste elftal speler Freek Knetsch en assistent trainer van Groede 1 Bram Verkruijsse, zijn de twee werknemers van Luteijn die deze kleedlokalen uit de grond zullen gaan stampen. We kunnen er dus op vertrouwen dat zij er voor zullen zorgen dat deze bouw in goede banen zal lopen.

Kleedlokaal