February 26th, 2015

Komende zondag speelt Groede 1 de uitwedstrijd tegen Oud-Vosmeer. Groede zal daar moeten strijden om de drie punten en de nare smaak van afgelopen zondag zien weg te spoelen. Groede zal met een bus afreizen naar sportpark “de Vossenberg”, welke om 12.00 uur zal vertrekken vanaf de Everaarslaan. Rond de klok van 18.00 uur zullen we weer de bus in stappen, zodat we rond 19.30 uur weer terug op de Hroe zijn. Mochten de eerste en tweede helft niet van hoog niveau zijn, dan heeft Vosmeer er in ieder geval voor gezorgd dat de ingrediënten aanwezig zijn om dit in de derde helft wel te bewerkstelligen. Ze hebben namelijk niemand minder dan the one and only DJ Rick benaderd om achter de draaitafels plaats te nemen na de wedstrijd, zo schrijven ze op hun website www.vvvosmeer.nl.

Kortom gaat allen mee naar Oud-Vosmeer, is het niet voor de voetbal dan is het wel voor de derde helft!