February 26th, 2015

Op de laatste dag van februari zal de Groese jeugd beginnen aan de nieuwe voorjaarscompetitie met een thuiswedstrijd in het vertrouwde Groede.

Groede F1 mag om 09.00 uur de spits afbijten tegen Cadzand F1, de F-pupillen zijn gepromoveerd en zullen uitkomen in de 3de klasse met naast Cadzand F1 ook onder andere Oostburg F1, Sluis F2 en Aardenburg F1. Een echte derby klasse, waarin ze hopelijk goed zullen presteren.

Om 10.00 uur is het de beurt aan Groede F2 en Groede E1. Groede F2 mag de derby uitvechten tegen buurtgenoot Breskens F3, Groede F2 is wederom ingedeeld in de 4de klasse en hopen komende zaterdag al hun eerste overwinning van het seizoen te boeken. Groede E1 mag het komend voorjaar, net als Groede F1, ook een stapje hoger gaan proberen in de 3de klasse. Zij zullen hun eerste wedstrijd spelen tegen Sluiskil E1.

Om 11.15 uur is het dan de beurt aan de D-pupillen. Groede D1 werd in de najaarscompetitie laatste in de derde klasse en mag het nu twee stapjes lager proberen in de vijfde klasse. Het krijgt al gelijk een pittige klus, want Steen D3 komt op bezoek.

Om 14.30 uur zal Groede B1 op Walcheren de aftrap geven van alweer de tweede wedstrijd van de najaarscompetitie. Vorige week werd gelijk gespeeld tegen Oostburg en ditmaal zal er om drie punten gestreden worden tegen Walcheren B3.

Kortom weer veel voetbal activiteiten komende zaterdag en we kunnen ons gaan opmaken voor seizoenshelft nummer 2!