August 12th, 2014

Met trots presenteren wij u de nieuwe site van v.v. Groede. De afgelopen weken is er hard gewerkt om deze site tot stand te brengen. Dit had wel als gevolg dat de site enkele weken niet beschikbaar was, ons excuus daarvoor. Uiteindelijk is het gelukt om de nieuwe site voor het begin van het nieuwe seizoen in de lucht te krijgen.

De vorige versie van de site, werd door virussen geplaagd en was daardoor vaak niet beschikbaar. Ook de layout was niet meer van deze tijd, want kon bijvoorbeeld slecht op een smartphone bekeken worden. Dat is allemaal verholpen met het nieuwe ontwerp van de site. Bjorn van Steenberghe, de spits van Groede 1, heeft als onderdeel van zijn studie deze site ontwikkeld. Het resultaat mag er zeker wezen, vanaf deze kant dan ook de complimenten aan Bjorn.

Dit is de vierde versie van de  website van v.v. Groede. De eerste versie ging in 2005 de lucht in, waarna in 2008 de tweede versie volgde. De derde versie werd in 2012 online gegooid en nu in 2014 gaat de vierde versie online. Met deze vernieuwing hopen we weer een tijd vooruit te  kunnen en u als bezoeker goed te kunnen informeren over het wel en wee van de voetbalvereniging uit ‘de Hroe’.

De komende weken zal de site her en der nog bijgeschaafde moeten worden. Hierdoor zullen enkele pagina’s nog niet compleet zijn en sommige functies het niet doen, wij hopen op uw begrip hiervoor. Mocht u nog op of aanmerkingen hebben of aanvulling voor de site horen wij dat graag, u kunt hiervoor een mailtje sturen naar arnovdhemel@hotmail.com