October 27th, 2014

Groede B1 pakte afgelopen zaterdag niet alleen de winst in de wedstrijd tegen Tern.Boys B3, maar ook de koppositie in competitie. De wedstrijd in Groede kende een sterke start van de thuisclub met een schot van Rens op de kruising. Daarna zakte Groede weg en was de eerste grote kans voor Tern.Boys. Groede toonde wel effectiviteit want de kansen die kwamen werden benut. Via Dani, na goed doorzetten van Cornelis, en Drazic kwam Groede op 2-0. Een scrimmage voor het Groese doel belande voor de voeten van een tegenstander,die niet aarzelde, ruststand derhalve 2-1.

Na een tactische ingreep in de rust door coach Minze was Groede in de 2e helft steeds de bovenliggende partij. Het was nog lang wachten op de 3-1, die er uiteindelijk kwam via Enzo, die hoog raak schoot. Zonder echt goed te spelen was Groede heer en meester en wist uit te lopen naar 6-1 via Drazic en Mike (2x).

De stand aan de kop is nu als volgt;

1.GroedeB1 5-13 (+16)

2.Zeelandia Middelburg B4 5-13 (+11)

3.STEEN B2 6-13 (+2)