September 30th, 2014

Tot nu toe verloopt het voetbalseizoen bij de jeugd verrassend positief. De B-junioren, aangevuld met een 5-tal spelers van SV Oostburg, won de derby’s tegen Cadzand (3-2) en Aardenburg (4-0) en speelde 1-1 bij Middelburg B4. Groede staat momenteel 3e en mag zaterdag bij koploper STEEN B2 proberen om de koppositie te veroveren.

Groede D1 haalt kwa doelpunten voor en tegen ongetwijfeld de hoogste amusementswaarde. In en tegen Duiveland ging het nog goed mis met een 10-1 nederlaag. Afgelopen zaterdag was het herstel al te zien tegen Goes D2 te zien met een eindstand van 5-5.

Groede E1 won haar twee gespeelde wedstrijden tegen eveneens Cadzand (1-4) en Aardenburg (3-1). Na de “opwarmwedstrijd” tegen Breskens aanstaande zaterdag mag het week later in en tegen Sluis E2 laten zien of een verrassing als koploper erin zit.

Groede F1 laat zien dat het al een lange tijd samenspeelt. Wedstrijden tegen Aardenburg F2 en Breskens F3 gingen met dubbele cijfers (14-0 en 12-0) in de tas. In en tegen Schoondijke F1 werd het 1-6 voor de blauwhemden. Zaterdag a’s wacht in Groede de alleszeggende wedstrijd tegen koploper Sluis F3.

Groede F2 laat zie dat je al vroeg als voetballer kan beginnen. Uiteraard is alle begin moeilijk. In en tegen Sluis F2 ging het debuut met 14-1 verloren. Een week won Tern. Boys slechts met 0-7.  Gelukkig geldt nog altijd wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.