September 16th, 2014

Zaterdag 13 september begon eindelijk het seizoen voor Groede B1. Groede B1 heeft dit seizoen in s.v. Oostburg de perfecte partner gevonden om een volwaardig elftal te creeeren. Groede B1 kwam een aantal spelers tekort en Oostburg had spelers te veel voor 1 elftal, kortom een perfecte combinatie. Na een prima kick off avond in de Drie Koningen een paar maanden geleden, werden al gauw groepsappen aangemaakt en de samenwerking ging van start. Alle betrokken werden geïnformeerd en de taken werden prima verdeeld. 

Het B-elftal kreeg niet alleen qua spelers nieuwe gezichten erbij, maar de ‘technische staf’ is ook grotendeels gewijzigd. Minze Zwerver is de nieuwe hoofdcoach voor de B-junioren. Daarnaast helpen Bart van den Hemel en Imre Hubregtsen de trainingen op maandag en donderdag te verzorgen. Guus Picavet is de contact persoon voor de spelers uit Oostburg en tevens ook grensrechter. Marc Menu is de technische man en is aanwezig op de wedstrijd dagen. Kortom een zeer uitgebreide begleiding voor Groede B1.

We beginnen het seizoen met 15 spelers en 2 keepers. De trainingsopkomst is ronduit geweldig. Een compliment gaat uit naar de jongens uit Oostburg die twee maal per week naar Groede komen om te trainen. 
Hier ook dank voor de ouders i.v.m. vervoer