September 4th, 2014

Net als Groede 1, zal het Twidduh zijn seizoen ook starten op sportpark d’n Oesterput. Komende zondag speelt Groede 2 zijn eerste competitie wedstrijd tegen Hoofdplaat 2. Een wedstrijd die normaal gezien pas op het einde van het seizoen gespeeld zou worden. Deze wedstrijd is door beide ploegen naar voren gehaald, waardoor zondag zowel Groede 1 als Groede 2 in Hoofdplaat hun seizoens-start zullen beleven. Een week later mag Groede 2 het weer tegen Hoofdplaat 2 opnemen, ditmaal in eigen huis.
Om 12.15 uur zullen de spelers van ‘t Twidduh aan mogen treden, waarna vervolgens om 14.30 uur het eerste het veld mag betreden. Kortom een mooie seizoensopening, waarbij er hopelijk zes punten aan het eind van de dag in de auto mee terug kunnen naar de Hroe!