August 19th, 2014

We hebben alweer een tijdje niks gehoord van de Sjaal, maar hij heeft toch alweer wat kilometers afgelegd. Afgelopen maanden, mocht hij mee reizen met supportster Lora van den Hemel in Nieuw Zeeland.

Lora zat voor haar studie een half jaar in Nieuw Zeeland en was werkzaam bij activiteiten bureau “Flying Kiwi”. Ondanks de vele activiteiten en de prachtige natuur die Nieuw-Zeeland te bieden heeft, kon Lora het voetballen niet missen. Daarom schreef zij zich in bij het damesteam van de lokale voetbalclub in Nelson waar zij op dat moment werkzaam was.

Lora en de Sjaal voelden zich al snel thuis bij de club F.C. Nelson Suburbs, want… de clubkleuren waren ook Blauw-Wit! De Sjaal zag Lora tot twee maal toe scoren in haar debuut wedstrijd tegen F.C. Richmond Women Sprig & Fern Tahuna . Na een geweldige ervaring zijn Lora en de Sjaal alweer aangekomen in de Hroe. Voor hen zal er nu niet veel veranderen, want ze kunnen gewoon verder gaan met het aanmoedigen van de blauw-witten!

Wilt u weten waar de Sjaal nog allemaal is geweest, klik dan hier!

Suburbs