September 25th, 2018

Derby Time!

Geen tijd meer om achterom te kijken naar de zure competitie opening van Groede 1, maar tijd om vooruit te kijken naar de derby’s van zondag. Een dag met 3 ware krakers op het programma, 3 echte derby’s van 10.00 uur ‘s ochtends tot 16.15 uur ‘s middags.

We openen de zondag om 10.00 uur met de eerste competitie wedstrijd voor Groede 3 tegen Dwofplaate 2. Om vervolgens om 12.00 uur te beginnen aan de kraker van Groede 2 – Oostburg 2. Benieuwd of het twidde een vervolg kan geven aan de goede competitie opening van afgelopen weekend.

Om 14.30 uur komt het Oostburg van David Almekinders Jr. op bezoek naar Groede. Een tegenstander met vele oude bekenden. De ploeg van André de Nooijer wil graag de zure smaak van afgelopen weekend wegspoelen, maar toch ook zeker zijn revanche halen van de 2 verloren wedstrijden vorig seizoen tegen Oostburg. Dat zal geen gemakkelijke opgave worden, daarom kan de Blauw-Witte brigade alle steun van zijn supporters gebruiken zondag.

Kortom het belooft een prachtige zondag te worden op sportpark Aan de Traverse, we kijken er naar uit!