September 3rd, 2018

DOWNLOAD HIER HET:  Prognostiek 2018 – 2019 Invulformulier.

Beste Prognostiekers,

We gaan er weer aan beginnen! Voor u ligt alweer de negende editie van de prognostiek. Een prognostiek die de doorgewinterde Prognostieker wellicht zo zal invullen, aangezien er dit seizoen veel bekende gezichten zijn in de vierde klasse A.

Zo mogen we weer afreizen naar een Vogelwaarde, een Hulsterloo en Hontenisse. Hoe hebben deze ploegen zich ontwikkeld afgelopen seizoen? Als vanouds heeft de Groe het altijd lastig in Oost-Zeeuws-Vlaanderen, maar hoe zal dat dit seizoen zijn? Ook kunnen we de bus starten richting Brabant voor de wedstrijden tegen METO, WVV en ODIO. Afgelopen seizoen behaalde Groede maar bar weinig punten in de andere provincie, hoe zal dat dit seizoen zijn? En dan zijn er natuurlijk de wedstrijden tegen de buurtverenigingen. We mogen weer naar Bresjuhs toe, ook Oostburg staat op de kalender en niet te vergeten de derby tegen die andere blauw-witte ploeg; Tieke.

En dan natuurlijk de grote vraag hoe gaat het team van André de Nooijer draaien? Wie zijn de verrassingen en wie zijn de tegenvallers? Gaat het team vanaf de eerste wedstrijd op volle toeren draaien, of zal er toch wat WD40 aan te pas moeten komen om de Blauw-Witte machine op te starten? Hoeveel doelpunten zullen er gemaakt worden door onze spitsen Steijaert, Ruud en Nick of krijgen we verrassingen en gaat zelfs Arno van den Hemel scoren?

Het concept van de prognostiek houden we natuurlijk gewoon het zelfde. Alle wedstrijden van Groede dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet u ook een letter invullen; letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mag u de kansen spreiden, dus een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen, 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan hebben we ook nog de dubbele punten wedstrijd, waarbij er dus 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijden zijn de derby’s tegen IJzendijke, Breskens en Oostburg.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de extra vragen. Tien uiteen lopende vragen, waar elke vraag 5 punten waard is. Als laatste hebben we nog de speciale vraag waarbij er gevraagd wordt naar het totaal aantal punten dat Groede 1 gaat halen dit seizoen. Hierbij kunt u maximaal 10 punten verdienen, voor elk punt dat u er naast zit gaat er een punt van de 10 af. Met een minimum score van 0 punten.

Betaling en winstverdeling
Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). € 2,50 hiervan gaat naar de jeugdafdeling van V.V. Groede. De rest van het geld (€ 5,00 dus, voor de wiskundigen onder ons) gaat naar de winstpot.

De winstverdeling is als volgt:
Nummer 1 in de eindstand krijgt 35% van de winstpot, de nummer 2 – 25%, de nummer 3 – 15%, de nummer 4 – 10%, de nummer 5 – 5% en de beste van de extra vragen 10% van de totale inleg.

Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel en hiermee de jeugdafdeling van V.V. Groede sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze en het inschrijfgeld VOOR AANVANG VAN DE EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD in bij Arno van den Hemel. Indien de € 7,50 nog niet betaald is voor 31 oktober, zal uw prognose komen te vervallen. Het is ook mogelijk om uw prognose door te mailen naar arnovdhemel@hotmail.com en het inschrijfgeld over te maken op rekening nummer; NL71ABNA-0548502854  t.a.v. A.M.R. van den Hemel.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Om de prognostiek te downloaden kunt u hieronder klikken
Prognostiek 2018 – 2019 Invulformulier.
Het prognostiek team