July 12th, 2018

Het eerste elftal van Groede heeft zich afgelopen zomer versterkt met een aantal nieuwe gezichten.

Vanuit de jeugd komt Bickel Menue over die de stap naar het eerste zal gaan maken dit seizoen. Bickel maakte vorig seizoen in de laatste wedstrijd al zijn debuut voor het blauw-witte vlaggen schip. Daarnaast zal Cornelis Risseeuw over komen van Groede 2. Ook hij gaat proberen de stap naar het eerste elftal te maken.

Daarnaast is het bestuur ook verheugd te kunnen mededelen dat Rowin Smeekens is toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen. Rowin komt over van Schoondijke en heeft in eerder ontmoetingen met Groede al bewezen een meerwaarde te kunnen zijn voor de Groese selectie. We wensen alle nieuwkomers veel succes en voornamelijk plezier toe in het nieuwe seizoen.

Naast de drie nieuwe gezichten, moet Groede helaas afscheid nemen van Ciske Menu die er voor gekozen heeft om naar Oostburg te gaan. Ilyas Yavuz had in een eerder stadium al aangegeven Groede te verlaten. Hij zal bij Biervliet gaan voetballen, die we volgend seizoen alsnog zullen tegen komen. We wensen Ciske en Ilyas succes toe bij hun nieuwe club.