May 23rd, 2018

Elk jaar organiseert stichting Verenigd Groede de bekende jaarmarkt in ons dorp. De v.v. Groede zorgt voor de invulling van de parkeergelegenheden, maar ook de verkeersregelaars. Tegenwoordig moeten elke verkeersregelaars die op de weg staan een diploma hiervoor hebben. Stichting Verenigd Groede organiseert daarom op 31 mei om 20.30 uur in ‘t Torentje een avond om deze examens gezamenlijk te maken. De codes voor dit examen zijn hiervoor aangevraagd, graag wel even van te voren opgeven via dorpsvereniginggroede@gmail.com. Voor meer informatie kunt u terecht bij Lizzy Suurewaard.

Verkeersregelaars hebben we elk jaar weer hard nodig, deze vrijwilligers zijn vaak de stille krachten achter de evenementen!

Verkeersregelaar