January 31st, 2018

Het eerste elftal van Groede is in de winterstop versterkt met de komst van Jarmo Giling. De aanvallende voetballer speelde in het verleden onder meer voor Zeelandia Middelburg, AZVV, Axel, Sluiskil en Koewacht. Bij laatst genoemde club was hij onderdeel van het beruchte productieve trio VGL (Verlinde, Gilling & Lensen), zoals hieronder op de foto te zien.

Vorig seizoen kwam Jarmo uit voor het Belgische SK Wachtebeke maar zette daarna het voetbal op een lager pitje. Tot afgelopen winter, na zijn verhuizing richting Breskens begon het voetballen toch weer te kriebelen. Er werd een training mee gedraaid bij Groede 1 en al snel bleek het een goede combinatie. André voegde ,de nu zeer toekomstige vader, Jarmo toe aan de selectie en liet hem afgelopen zondag in de tweede helft debuteren in het blauw-witte shirt.

Via deze weg, nogmaals welkom aan Jarmo en veel succes en vooral plezier op de Groe.

Hieronder op de foto het productieve trio. Van links naar rechts (Verlinde, Lensen, Giling).

Jarmo Giling 2