November 24th, 2017

Vrijdag 17 november was het in de kantine weer de jaarlijkse leden vergadering. Met een tegenvallende opkomst werd er gestart aan een goede vergadering. De agenda werd keurig afgewerkt en bij het kopje “bestuurs-verkiezing” viel er positief nieuws te melden. Naast het feit dat de vergadering de aftredende en herkiesbare bestuursleden Sjaak van der Hooft, Erick Traas en Eric van den Hemel aangenomen hadden in het bestuur, kon het bestuur ook een nieuwe naam aandragen voor de verkiezing van het bestuur. Jan Elfrink had zich namelijk aangemeld als nieuw bestuurslid en daar werd dan ook volmondig mee ingestemd door de volledige vergadering om zo Jan met open armen aan te nemen het bestuur.

Jan Elfrink heeft al een bestuursverleden bij v.v. Groede, maar heeft toen vanwege de komst van zijn dochter een stapje terug gedaan. Nu wil Jan graag de draad weer op pakken en het huidige bestuur versterken. Jan zal naast het trainerschap van de JO17 zich de komende tijd ook bezig houden met het jeugd beleid en een ondersteuning zijn voor Sjaak van der Hooft en Gerjan de Hullu. Zo is er vanaf heden weer een 6-koppige bestuur bij de v.v. Groede, waarbij het bestuur wel nog steeds op zoek is naar een voorzitter. Deze zoektocht is vorig jaar al gestart, maar heeft tot op heden nog geen resultaat opgeleverd.

Daarbij was het voor Jan sowieso al een roerige week, want hij werd eerder die week weer terug gehaald bij de eerste selectie. De selectie bleek in de afgelopen weken gewoon te krap vanwege blessures en andere zaken. André wilde dan ook graag de ervaren verdediger weer toevoegen aan de selectie, om zo een bredere keuze te hebben op de zondag.

Vanaf deze kant veel succes aan Jan in het bestuur en in de eerste selectie van Groede.