September 5th, 2017

DOWNLOAD DE PROGNOSTIEK HIER

Beste Prognostiekers,

We gaan er weer aan beginnen! Voor u ligt alweer de achtste editie van de prognostiek en dit belooft een editie te worden vol met vraagtekens. Het eerste elftal van Groede zal dit seizoen wederom uitkomen in de vierde klasse A, maar dat betekent allerminst dat dit weer dezelfde wedstrijden oplevert als afgelopen seizoen. Alleen de wedstrijden tegen Ria W, STEEN, Clinge en de derby’s tegen IJzendijke en Oostburg zijn overgebleven. De vierde klasse A is verder opgevuld met het Zeeuws-Vlaamse Koewacht en de brabanders Nieuw Borgvliet, ODIO, NSV, WVV’67, Grenswachters, METO en VIVOO. Nou, zegt u het maar… wie wordt er kampioen? Wie degradeert er? Wint Groede 1 ruim van METO 1 of krijgt het juist een pak slaag ? Grenswachters is dat nu een kampioenskandidaat of spelen die dit seizoen tegen degradatie?

En dan zijn er natuurlijk nog de spelers van het eerste elftal van Groede, hoe gaan zij presteren? Heeft Steijaert zijn scorend vermogen weer terug? Blijft Ricky Verkruijsse blessure vrij onder de lat? En die nieuweling Kevin Martens, wat mogen we daar van verwachten? Gaat André zijn tactieken drastisch veranderen ten opzichte van vorig jaar, of blijft hetzelfde recept geldig? Allemaal variabelen waar u als prognostieker rekening mee moet houden bij het invullen van het formulier.

Het concept van de prognostiek houden we natuurlijk gewoon het zelfde. Alle wedstrijden van Groede dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet u ook een letter invullen; letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mag u de kansen spreiden, dus een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen, 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan hebben we ook nog de dubbele punten wedstrijd, waarbij er dus 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijden zijn de thuiswedstrijden tegen Ijzendijke, Oostburg, Koewacht en de uitwedstrijd naar NSV.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de extra vragen. Tien uiteen lopende vragen, waar elke vraag 5 punten waard is. Als laatste hebben we nog de speciale vraag waarbij er gevraagd wordt naar het totaal aantal punten dat Groede 1 gaat halen dit seizoen. Hierbij kunt u maximaal 10 punten verdienen, voor elk punt dat u er naast zit gaat er een punt van de 10 af. Met een minimum score van 0 punten.

Betaling en winstverdeling
Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). € 2,50 hiervan gaat naar de jeugdafdeling van V.V. Groede. De rest van het geld (€ 5,00 dus, voor de wiskundigen onder ons) gaat naar de winstpot.

De winstverdeling is als volgt:
Nummer 1 in de eindstand krijgt 35% van de winstpot, de nummer 2 – 25%, de nummer 3 – 15%, de nummer 4 – 10%, de nummer 5 – 5% en de beste van de extra vragen 10% van de totale inleg.

Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel en hiermee de jeugdafdeling van V.V. Groede sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze en het inschrijfgeld VOOR AANVANG VAN DE EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD in bij Arno van den Hemel. Indien de € 7,50 nog niet betaald is voor 31 oktober, zal uw prognose komen te vervallen. Het is ook mogelijk om uw prognose door te mailen naar arnovdhemel@hotmail.com en het inschrijfgeld over te maken op rekening nummer; NL71ABNA-0548502854  t.a.v. F.C. Prognostiek.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Het prognostiek team