July 12th, 2017

Voor het eerste elftal van de Groe werd vandaag de bekerpoule bekend gemaakt. Tegenwoordig voor Groese begrippen iets om naar uit te kijken, aangezien we te weten zijn gekomen wat het bekertoernooi ons kan brengen.

Ondanks de promotie van Breskens naar de derde klas zal ook dit jaar de streekderby tegen buurman Breskens gespeeld worden. De kersverse derde klasser is de hoogst spelende ploeg in de bekerpoule. Daarnaast wacht er in de beker ook nog een andere mooie derby, die vorig seizoen niet heeft plaats gevonden. De kaaiespugers uit Sluis zijn namelijk ook ingedeeld in onze bekerpoule, waardoor ons Blauw-Wit het mag gaan opnemen tegen Rood-Wit. De poule word gecompleteerd door de Noormannen, een ploeg die lang geleden nog op de zondag actief was in de competitie met Groede. Tegenwoordig speelt de ploeg in de vierde klasse A op zaterdag, waar het afgelopen seizoen nog de derde plaats wist te behalen (maar overigens niet promoveerde).

Kortom een zware, maar voornamelijk leuke bekerpoule voor Groede. De exacte data voor deze wedstrijden zal na 22 juli worden vastgesteld.