March 9th, 2017

De Derby

Groede en omstreken leeft er al maanden naartoe. Op 12 maart is dan eindelijk weer de heuse paptaartenderby tussen Groede 3 en Groede 2. Voor de senioren van Groede kan deze wedstrijd sinds dit jaar gespeeld worden. Sinds de oprichting van een derde seniorenelftal in Groede, is het levensdoel van iedere Groese jongen duidelijk. Ooit mogen opdraven in deze derby! De eerste derby is achter de rug, en de belangrijke tweede derby van dit seizoen staat voor op het punt van beginnen! Vuurwerk wordt beloofd, het zal gaan knallen!

Selectieprocedures

Verschillende spelers hebben zich inmiddels aangemeld bij VV Groede om aan deze wedstrijd mee te mogen doen. Echter zijn beide teams al een paar maanden in training en kan niet iedereen zomaar aanhaken. Trainingen door spelers van Groede 1 (B. van den Hemel, Y. Thuys, M. Broeckaert) wezen dit uit. Naar verluidt werd zelfs de regenachtige zondag op 5 maart door verschillende spelers aangegrepen om zich nog te laten zien bij de verschillende trainers/ begeleiders van beide teams.

Zo werden afgelopen zondag de heren R. Deij, N. van Belois,  JW. de Rooij en W. Steijaert aangetroffen in een doorweekt blauw shirt van Groede 2. Bij Groede 3 waren het de heren F. Knetsch en K. Menue die zich toonden in het maagdelijke blauwe shirt. Zij proberen de moeilijke stap te maken van het eerste team van Groede 1.

Aanhaken bij Groede 2 door Enrique van Opdurp toont echter aan dat de stap wel mogelijk is, dus blijven werken heren! Enrique beleefde zelfs zijn sportieve hoogtepunt door in de eerste paptaartenderby de verlossende en winnende 1-0 te maken voor Groede 2. Groede 3 aast dan ook op revanche voor deze belangrijke pot. Ook op de ranglijst is alles nog mogelijk. Beide partijen kunnen zich nog plaatsen in het linkerrijtje van de ranglijst van de mannen zondag reserve 6e klasse 601. Er staat dus veel op het spel!

Bonuswedstrijd
Om voor de spelers die de overstap nog niet hebben kunnen maken een leuke activiteit te hebben, zijn de buren van Oostburg bereid bevonden om de na-wedstrijd Groede-Oostburg te voetballen.

SELECTIES
Vanwege het strenge selectiebeleid van beide teams, kan een wijziging op het laatste moment nog doorgevoerd worden. Er kunnen dus nog veranderingen plaatsvinden in de opstellingen.

GROEDE 3

 1. William Florijn
 2. Siemen de Lange
 3. Alex van Houte (RC)
 4. Alko van Gils
 5. Ferdy Giesselaer
 6. Leonard Paridaen
 7. Nordin Picavet
 8. Pension ‘t Overleg
 9. Ruben Goethals
 10. Ruud Bolijn
 11. Gerjan de Hullu
 12. Kevin Overdulve
 13. Arturo Houtgast
 14. Van Gansewinkel
 15. Hubo’s drankboetiek
 16. Imre Hubregtsen (C)
 17. Rens Risseeuw
 18. Mike Vercruijsse

Begeleider:     Roel van Oirschot

Teammanager: Robin van Opdurp

Coach:                        Erwin Schoonakker

Masseur:         Droney de Vriend

 

GROEDE 2

 1. Jeffrey Deij
 2. Sven Wissel
 3. Youri Verploeg
 4. Enrique van Opdurp
 5. Wrezj Ohanian
 6. Kaj Zwerver
 7. Kevin Traas
 8. Marco Vink
 9. Ibrahim Ucar
 10. Vedat Gezici
 11. Rob Faes
 12. Ilyas Celik
 13. Jelko Sweegers
 14. Enrique van Opdurp
 15. VG schilderswerken
 16. Jan Elfrink (C)
 17. Robert Vink
 18. Achttien

 

Begeleider:                 Minze Zwerver

Teammanager:          Minze Zwerver

Coach:                                    Minze Zwerver

Masseuse:                  Vacant

(bij interesse graag melden bij Robert Vink)

 

Pupil van de week:     Arno van de Hemel

“Ik ben Arno van de Hemel, en ik ben 26 en een half jaar. Ik vind voetbal heel leuk. Mijn hobby is voetbal. Ik ben fen van VV Groede. Mijn favoriete tiem is VV Groede 2 en ook mijn favoriete tiem is VV Groede 3. Ik kan niet kiesen, wand allebij zijn ze keigoet. Ik vind het ook leuk om in een mikkerofoon te praten, wand dan luisturen alle mensen naar mij. Dat vind ik grapig”

 

 

Met vriendelijke groeten,

Supporter van de paptaartenderby