March 9th, 2017

Aanstaande zondag is het weer zover en zal voor de tweede maal in de historie van v.v. Groede, de enige echte paptaarten derby gespeeld worden. Eerder dit seizoen werd deze beruchte derby al gespeeld en mocht het Twidduh door een nipte overwinning het eerste turf-streepje zetten. Aankomende zondag de taak aan het derde om ook een overwinningstreepje te mogen zetten in deze derby reeks. Gelukkig geniet Groede 3 het thuisvoordeel, dus dat zal het team van Alex van Houten zeker in de kaart spelen. Aan de andere kant wist Groede 2 afgelopen zondag indruk te maken tegen Aardenburg 2 en de eerste punten van het seizoen bij deze ploeg af te snoepen door middel van een 4 – 4 gelijkspel.

Wie de tweede editie zal winnen van deze nu al beruchte paptaartenderby is nog onbekend, maar dat het spannend zal worden staat nu al vast. Komt dat dus zien aanstaande zondag om 12.00 uur op het sportpark “Aan de Traverse”.

Na deze derby staat er overigens nog een derby op het programma, Groede 1 mag het opnemen tegen buurman Oostburg 1. Deze ploeg wist afgelopen zondag zijn inhaal wedstrijd te winnen en wipte hierdoor net over Groede heen op de ranglijst. Aan de mannen in het blauw-wit om te zorgen dat die rollen weer worden omgedraaid aanstaande zondag en de zesde plaats in de ranglijst kan worden overgenomen. Wederom zal ook deze derby een spannende worden, kortom er is maar één plek waar u aanstaande zondag moet zijn en dat is op het sportpark van de Groe!