January 20th, 2017

Kampioenen

Cadzand/Groede O15-1 is op 14 januari 2017 alsnog najaarskampioen geworden. De enige wedstrijd die dit kampioenschap nog in de weg stond was de thuiswedstrijd tegen Terneuzen. Vanwege een eerder afgelasting en het slechte weer, kon deze niet eerder gespeeld worden dan afgelopen zaterdag. Dat Groede/Cadzand meer dan een terechte kampioen was, werd nogmaals duidelijk in deze wedstrijd er werd namelijk met maar liefst 10 – 0 gewonnen. Een zeer knappe prestaties van deze talenten, die vervolgens een echte schaal uitgereikt kregen uit handen van Sjaak van der Hooft. Wat volgde was natuurlijk de rondrit door Groede met vele toeters en bellen.

Vanaf deze kant van harte gefeliciteerd aan het team en ook aan de trainers en begeleiders, op naar de voorjaarscompetitie!