December 19th, 2016

Afgelopen zateredag is het combinatie JO19-1 elftal van Groede en Cadzand kampioen geworden van de 3de klasse. Het kampioenschap werd in de wacht gesleept door een keurige 1 – 3 overwinning op Terneuzense Boys. De spelers waren vooraf redelijk zenuwachtig voor deze kampioenswedstrijd, maar al snel verdwenen die zenuwen toen Mike Verkruijsse de openingstreffer scoorde. Het elftal van trainer Angelo Martelé  begon daarna beter en beter te draaien. Niet veel later was het wederom Mike Verkruijsse die zijn bijnaam, Mighty Mike, eer aan deed door de 0 – 2 op het scorebord te schieten. Terneuzense Boys deed nog wat terug door de aansluitingstreffer te maken, maar uiteindelijk was het Jordi Martelé die op zeer fraaie wijze het kampioenschap veilig stelde. Met een vrije trap vanaf 20 meter krulde hij de bal prachtig in de winkelhaak, een stijlvol doelpunt om het kampioenschap extra glans mee te geven.

Na het laatste fluitsignaal barste het feestgedruis los. Er was speciaal een schaal gemaakt voor dit kampioenschap en natuurlijk mochten ook de kampioensshirts niet ontbreken. Met het nodige bier werd het feest verder gezet in de kantine van de Groe en was er een heuse rondrit op de platte boerenkar.

Met dit kampioenschap blijkt nog maar eens de succesvolle samenwerking tussen Groede en Cadzand. Felicitaties aan alles spelers en trainers met dit behaalde succes.

 

groede-jo19-kampioen