October 25th, 2016

Afgelopen zondag werd Eric van den Hemel, na de wedstrijd Groede 1 – Terneuzen 1, door de KNVB officieel benoemd tot lid van verdienste. De penningmeester van v.v. Groede ontving het speldje en het officiele certificaat uit handen van Willy Spinnewijn en Liesbeth Kole, beide afgevaardigden van de KNVB. Eric doorliep de gehele jeugd bij Groede als voetballer en kwam op 16 jarige leeftijd in het eerste elftal terecht. Op 25 jarige leeftijd stapte hij ook in het bestuur als penningmeester en die functie vervult hij nog steeds. In al die jaren heeft Eric veel pieken en dalen mee gemaakt bij de voetbal vereniging. Maar dat de Groe altijd overeind is gebleven en nu weer in de lift zit, wijt Eric aan de samenhorigheid binnen de club. “Samen hebbben we mooie dingen bereikt en kunnen we nog mooien dingen bereiken, niet alleen samen met het bestuur maar ook met supporters, spelers, trainers en vrijwilligers dat is de kracht van de Groe” laat het kersverse lid van verdienste weten.

onderscheiding-evdh