October 25th, 2016

Afgelopen zaterdag werd door de jeugd van Groede/Cadzand de 100% winstscore behaald. Alle 7 wedstrijden die op het programma stonden werden met winst afgesloten. Het begon allemaal om 09.30 uur ‘s ochtends in Koewacht, daar wist de O9-1 pupillen maar liefst acht keer te scoren en geen tegendoelpunt te incasseren. Om 10.00 uur trapte Groede O11-2 op eigen veld af tegen buurman Oostburg O11-3, tegelijkertijd werd er in Breskens afgetrapt voor de wedstrijd Breskens O11-2 tegen Groede O11-1. Beide Groede Cadzand combinaties wisten te winnen, op het Groese veld werd het 3 – 0 en in Breskens werd eht 3 – 5.

Ook in Zaamslag werd er om 10.00 uur afgetrapt en daar stond Groede O17-1 op het veld. Zij wisten een zeer ruime overwinning van maar liefst 1 – 10 te behalen. Vervolgens was het de beurt aan de O15-1 van de Groe, zij kregen Spui op bezoek en ook deze Groedenaren wisten tot 10 maal toe het net te vinden en sleepten de overwinning met een eindstand van 10-3 in de wacht. Groede O13-1 mocht richting Biervliet om daar de zesde overwinning van de dag te boeken en dat lukte ze. In een spannend duel werd er met 1 – 3 gewonnen.

Als laatste mocht de O19 afreizen naar de overkant. Tegen Walcheren  mocht het zijn koppositie verdedigen en dat lukte uitstekend. Een ruime overwinning van 0 – 5 werd geboekt en daarmee werd de 100% score voor de Groese jeugd compleet.

Een compliment aan alle teampjes voor deze prachtige prestatie!