September 23rd, 2016

Terwijl Sven & Kimberley nog op Bali zijn, vloog de Sjaal al eerder terug om mee te gaan in de koffer van Sjaak, Diane, Bram en Chantal. Zij gingen namelijk op reis naar het land van de sombrero’s en de paella, maar voornamelijk het land van de voetbal; Espangol! Allereerst gingen ze naar Madrid toe en bezochten daar het Bernabeu, of in zijn volledigheid “Estadio Santiago Bernabéu”, thuisbasis van de Koninklijke ofwel Real Madrid. Na een prachtige rondleiding, mochten de dames op de foto met de tiende champions league cup van Real Madrid.

Vervolgens vlogen zij door naar die andere voetbalgroot macht in Spanje, te weten Barcelona. Daar bezochten zijn een wedstrijd van wereldformaat; Barcelona – Atletico Madrid. Een prachtig affiche en de Sjaal was daarbij. Zij zagen onder andere Messi, Neymar en Suarez aan het werk, een trio waar eeuwen later nog over gesproken zal worden. Natuurlijk werd dit bezoek aan Camp Nou (wat letterlijk “nieuw gras” betekent) vereeuwigd met een foto in het stadion… Mes que une club!

img-20160922-wa0007img-20160923-wa0004