August 28th, 2016

Klik hier om het formulier te downloaden

Jawel, we gaan weer beginnen aan de prognostiek! Het is alweer de zevende editie en met de promotie naar de vierde klas, zullen de echte doorgewinterde prognostiekers weer voor vele vraagtekens komen te staan. Hoe sterk zijn de voor Groede relatief onbekende ploegen zoals; Luctor’88, Hontenisse, Clinge? Hoe goed kan Groede weerstand bieden in de derby’s tegen Oostburg, Breskens, Schoondijke en IJzendijke? Gaat Groede 1 een seizoen tegemoet zoals de vorige keer in de vierde klas, of kan het handhaving bewerkstelligen? Kortom weer een aantal mooie vragen, waar u nu al eens antwoord op kan geven.

Qua structuur weinig veranderd. De verwachtte uitslag kan ingevuld worden per wedstrijd en de daarbij behorende letter (T,U,G). De “T” staat voor de verwachting dat de thuisploeg wint, de “U” voor de verwachting dat de uitploeg wint en de “G” voor het gelijkspel. Per wedstrijd kan er 7 punten worden gehaald voor de juiste uitslag en 3 punten voor de juiste letter, in totaal dus 10 punten. Natuurlijk hebben we ook weer de wedstrijden voor de dubbele punten. Naast de prognoses voor de wedstrijden, zijn er ook 10 extra vragen. Elk juist antwoord op een extra vraag levert 5 punten op. Als laatste hebben we de speciale vraag die maximaal 10 punten kan opleveren. In totaal kunnen er 360 punten behaald worden.

Betaling en winstverdeling
Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). € 2,50 hiervan gaat naar de jeugdafdeling van V.V. Groede. De rest van het geld (€ 5,00 dus, voor de wiskundigen onder ons) gaat naar de winstpot.

De winstverdeling is als volgt:
Nummer 1 in de eindstand 35%, de nummer 2 25%, de nummer 3 15%, de nummer 4 10%, de nummer 5 5% en de beste van de extra vragen 10% van de totale inleg.
Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel en hiermee de jeugdafdeling van V.V. Groede sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze en het inschrijfgeld VOOR AANVANG VAN DE EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD in bij Arno van den Hemel. Indien de € 7,50 nog niet betaald is voor 1 oktober, zal uw prognose komen te vervallen. Het is ook mogelijk om uw prognose door te mailen naar arnovdhemel@hotmail.com en het inschrijfgeld over te maken op rekening nummer; NL71ABNA-0548502854  t.a.v. F.C. Prognostiek.

U kunt het formulier hier downloaden.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

Met vriendelijke groeten,
Het prognostiek team