August 17th, 2016

Afgelopen week mocht de Sjaal in de reistas mee van de nieuwe aanwinst van Groede; Toon van Parijs. Vlak voordat de competitie begint ging Toon er samen met de Sjaal nog even tussen uit naar het “party-eiland” in Griekenland; Kreta. Elke dag stralend weer, zonnetje, strand, zee en bier een perfecte vakantie. Toon moest in ieder geval geen energie verspillen aan vrouwen te versieren, want hij was zo slim geweest om zijn vriendin mee te nemen.

Waar is de Sjaal - Toon van Parijs Kreta site

We kregen ook nog twee oude “waar-is-de-sjaal” foto’s binnen. De eerste hieronder is van eerste elftal spelers Wesley Steijaert en Edwin Brand, zij waren vorig jaar in één van de meest sfeervolle stadions van Europa; Anfield!. De thuisbasis van Liverpool, waar Edwin Brand groot fan van is. Net als Edwin en Wesley, was ook de Sjaal ondersteboven van het prachtige en indrukwekkende stadion zoals u kunt zien.

Waar is de Sjaal - Steijaert en Brand site

De laatste foto dateert van oktober 2015, toen Ajax het in eigen huis mocht opnemen tegen PSV. In een spannende wedstrijd verloor Ajax met 1 – 2, de Sjaal zag dit allemaal gebeuren samen met Ajax-fan Kevin Traas. De foto werd vooraf gaand aan de wedstrijd genomen, toen kon Kevin namelijk nog wel lachen.

Waar is de Sjaal - Kevin Traas Ajax-PSV site