June 16th, 2016

De deadline voor de overschrijvingen is verstreken, dus is het tijd om de balans op te maken voor Groede 1. Wesley Hoogstad heeft vanwege zijn studie/werk aangegeven te zullen stoppen. Voor de rest blijven alle andere spelers de Groe trouw, wat zeer positief is voor de Groe. Een ander zeer positief bericht is het feit dat ook Bram Verkruijsse, Erick Traas, Gerrit Fieret en Jeroen Hertogh bij het team blijven en André de Nooijer op elk zijn manier zullen versterken. Daarnaast mag Groede maar liefst nog 6 nieuwe spelers begroeten bij de start van het nieuwe seizoen.

Kika Menue zal weer terug keren op het oude nest. Na een uitstapje naar de buurman v.v. Breskens heeft Kika besloten om weer terug te keren op de Groe. Ook Rick Maenhout zal terugkeren op het oude nest, Rick speelde een aantal seizoenen gelden ook voor de Groe en zal dat komend seizoen ook weer gaan doen. Ricky komt over van Oostburg.

Een wellicht wat onbekendere naam, Ruud van Westen, zal volgend seizoen ook te bewonderen zijn aan de start van het seizoen bij Groede 1. Ruud woont sinds 2 jaar in Groede en heeft lange tijd bij Axel 2 gespeeld, maar in de afgelopen jaren heeft hij het voetbal op een lager pitje gezet. Komend seizoen zal hij de schoenen weer vanonder het stof halen en de blauw/witte kleuren verdedigen.

Jan Willem de Rooij, geen onbekende voor Groede, heeft ook de stap gemaakt richting de Groe. Jan Willem komt over van Breskens. Ook Michel Broeckaert is geen onbekende voor Groede en ook hij zal volgend seizoen in het blauw-wit spelen. Michel Broeckaert komt over van Biervliet.

Als laatste kunnen we ook vermelden dat Toon van Parijs overkomt van s.v. Sluis. Afgelopen seizoen waren de spelers van Groede nog tegenstanders voor Toon, maar aankomend seizoen zullen het zijn mede-spelers zijn.

Kortom Groede is goed ingespannen om de strijd aan te gaan in de vierde klasse. André kan hierbij beschikken over een grote en veelzijdige selectie, maar zoals het er naar uit ziet ook voornamelijk een leuke en gezellige groep!