May 26th, 2016

Donderdagavond om 19.00 uur staat wellicht één van de belangrijkste, al dan niet de belangrijkste wedstrijd, van het seizoen voor Groede 1 op het programma. Voorafgaande aan het seizoen werd de doelstelling neergelegd bij de eerste selectie om promotie richting de vierde klas af te dwingen. Donderdagavond kan deze doelstelling behaald worden, mits er gewonnen zal worden van Corn Boys. Afgelopen zondag zag Groede in de laatste minuut de overwinning uit de handen glippen en moest genoegen nemen met een gelijk spel. Donderdagavond zal Groede de volle 110% weer moeten geven om ditmaal wel de overwinning naar zich toe te trekken en zodoende koers te zetten richting de vierde klas.

Bij een eventueel gelijk spel wordt er verlenging gespeeld, mocht er daarna nog geen uitsluitsel zijn wordt de promotie via de penaltystip beslist. Als Groede het niet weet te halen donderdagavond dan bestaat er nog een kans, want dan moet het tegen de verliezer van het tweeluik Koewacht tegen Achtmaal spelen. Toch zullen de supporters, spelers en trainers het liefst zien dat deze extra wedstrijden niet nodig zullen zijn.

Zoals iedereen wel begrijpt kan het eerste elftal hierbij alle support gebruiken. Komt allen donderdagavond 26 mei richting het sportpark aan de Traverse en supporter de Boys in Blue richting die vierde klasse.