January 29th, 2016

De Sjaal is aan het begin van het nieuwe jaar op reis geweest met eerste elftal spelers Edwin Brand en Wesley Steijaert. De reis ging richting Liverpool, naar het beruchte stadion aan Anfield road, de thuisbasis van F.C. Liverpool. Daar nam de thuisploeg het op tegen de koploper in de premier league Arsenal.

Een betere wedstrijd had de Sjaal niet uit kunnen kiezen, want in een zinderende wedstrijd werd er maar liefst 6 maal gescoord. Liverpool kwam tot twee maal toe op voorpsrong, maar zag in de tweede helft Arsenal langs zij komen. Toch ging Arsenal niet met drie punten naar huis want in de 90ste minuut, werd de gelijkmaker gescoord en ontplofte het uitverkochte Anfield.

Ondanks dat het ene doelpunt nog mooier was dan het, was het niet de doelpunten die de grootste indruk hadden gemaakt. De sfeer was fantastisch geweest in het kolkende Anfield. Zo fantastisch dat de Sjaal op de foto er nog van onderste boven was.Waar is de Sjaal site