January 29th, 2016

Voor de winterstop moest de B1 van Groede zich helaas terug trekken uit de competitie wegens te weinig spelers. Sindsdien is het bestuur druk op zoek gegaan naar een oplossing, aangezien men de B-jeugd heel graag wil behouden voor Groede. In v.v. Cadzand werd de oplossing gevonden, die bereid waren om een samenwerking te starten.

Het duurde niet lang voordat beide verenigingen tot een akkoord kwamen en besloten om uiteindelijk 2 B-elftallen te gaan vormen. Cadzand/Groede B1 zal uitkomen in de 3e klas en zal worden getraind door de trainers van Cadzand. De B2 zal uitkomen in de 4de klas en zal worden getraind door Marc Menue, Guus Picavet, Bart van den Hemel en Imre Hubregtsen.

Groede is erg verheugd met deze samenwerking, aangezien de B-junioren zo kunnen blijven voetballen. Daarom wil het ook via deze weg graag Angelo Martle, Jean-Paul Martle en Joop Basting van de v.v. Cadzand bedanken voor de prettige gesprekken en kijken we met veel plezier vooruit naar de samenwerking.

Aanstaande zaterdag zal de eerste officiele wedstrijd gespeeld worden door de combinatie elftallen.