December 10th, 2015

GroedeD1Kampioen

Groede D1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de vierde klasse. Aan het begin van het seizoen werden de D-pupillen nog doorgeschoven van de vijfde naar de vierde klasse. Waar iedereen dacht dat het zodoende een lastig seizoen ging worden, bond Groede D1 elke tegenstander stuk voor stuk aan de zege kar. Dit resulteerde dan ook afgelopen zaterdag, na een spannende 1 – 0 overwinning tegen directe concurrent Aardenburg, in het meer dan verdiende kampioenschap.

De ouders van de spelertjes hadden flink uitgepakt met balonnen, spandoeken, en zelfs fakkels. Ook werden er speciale shirts gedrukt om dit kampioenschap extra goed te vieren. Nadat de medailles en zelfs een heuse kampioen schaal uitgereikt werden, kon de ploeg op de kampioenskar voor hun rondrit door het dorp.

Dank aan iedereen die mee geholpen heeft om dit feest compleet te maken voor de D-puppilen, wat nu rest is het nagenieten van de foto’s. Henk Verstraten was speciaal aanwezig om deze kampioenswedstrijd vast te leggen, zijn foto’s zijn te bekijken op de volgende site:

http://www.fotoverstraaten.nl/uploads/degroedskampioen/