December 1st, 2015

Vrijdagavond om 20.00 uur was er de eerste vvgroede.nl-bezoeker die een wit scherm kreeg voorgeschoteld met de tekst “bandwith limit exceeded, please try again later”. De vooravond van HET duel, de vooravond van een prachtige dag in-wording, de vooravond waarop velen wellicht nog even bekeken op deze site of de wedstrijd wel door zou gaan. Het werd voor onze website allemaal even wat te veel en ging dan ook plat.

Omdat het “hosting-bedrijf”, het bedrijf dat deze site op hun server heeft, alleen tijdens werkdagen geopend is moest de website dus een geheel weekend uit de lucht blijven. Een domper voor de webmaster en de bezoekers van de site, gelukkig was het hosting-bedrijf zo vriendelijk om maandagochtend gelijk de website weer nieuw leven in te blazen en hem weer online te krijgen.

De website was toen welgeteld weer 2 dagen in de lucht, toen NRC.nl het bekersprookje van Groede ook onder de ogen kreeg. Het zette een leuk stukje op hun site, met een link naar deze website. Vele lezers van NRC.nl vonden zodoende hun weg naar vvgroede.nl, wat er voor zorgde dat de website weer onderuit ging.

Het hostingbedrijf vertelde dat de website geen nieuw leven meer ingeblazen kon worden, tot het begin van de nieuwe maand. Vandaag is het dus de nieuwe maand aangebroken en we zijn weer in de lucht. Het verslag van die fantastische dag tegen ASWH, zal dus zo spoedig mogelijk volgen.